Αναζήτηση
Designed and Developed by A.S.T
etpa
 Υπηρεσίες 

 

 

 Κάντε κλικ για μεγέθυνση Το ξενοδοχείο “AMAΛΙΑ” είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο που δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Γι’ αυτό το λόγο απασχολεί ένα άρτια εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο είναι πρόθυμο να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Ο βασικός του στόχος είναι να κάνει τη διαμονή του πελάτη όσο πιο ευχάριστη και ξεκούραστη μπορεί.

Στα πλαίσια αυτού του στόχου παρέχει κάποιες υπηρεσίες κατόπιν ζητήσεως, όπως καθαριστήριο, ενοικίαση αυτοκινήτου, taxi, κομμωτήριο, ανθοπωλείο, courier, υπηρεσίες φύλαξης αποσκευών σε ειδικό χώρο και δυνατότητα baby cot.
 Κάντε κλικ για μεγέθυνση

Επιπλέον προσφέρονται υπηρεσία καθαριότητας των δωματίων και τις απογευματινές ώρες και αλλαγή πετσετών κατόπιν ζήτησης.

Παρέχεται επίσης ιδιωτική ασφάλιση όλων των πελατών του ξενοδοχείου.

Ακόμα για τον πελάτη ο οποίος επιθυμεί να πραγματοποιήσει κάποια κοντινή εκδρομή, το προσωπικό της υποδοχής μπορεί να φροντίσει γι’ αυτό σε συνεργασία με τουριστικό πρακτορείο.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσης των αυτοκινήτων των πελατών σε κοντινό συνεργαζόμενο parking.
Τέλος, το ξενοδοχείο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, παρέχει τη δυνατότητα 24ωρου Reception και room service.

 

 Κάντε κλικ για μεγέθυνση  Κάντε κλικ για μεγέθυνση  Κάντε κλικ για μεγέθυνση
ΜΗ.Τ.Ε. : 0933 Κ012Α01 6700